Gastvrij Didam

Wees eens toerist in eigen gemeente!

Veel mensen zijn druk met het maken van vakantieplannen. We gaan massaal de grens over, pakken misschien het vliegtuig of boeken een camping in een van de mooie Nederlandse provincies. Wat je ver haalt is lekker. Maar ook dichtbij is er veel te zien en te beleven. Dat weet lang niet iedere inwoner van Montferland. Hoe leuk is het om toerist in eigen gemeente te zijn? Kijk eens met hele andere ogen naar de natuur en cultuur in Montferland. Breng een bezoekje aan het kasteel in Bergh, vlakbij vind je het Stadsmuseum, waar de geschiedenis van het kasteel op een hele originele manier wordt verteld. Beklim een van de heuvels in het Bergherbos, zoals de Kale Jacob of de Hulzenberg, waar je vanaf de uitkijktoren een prachtig uitzicht hebt over Montferland. Recreëer bij Stroombroek, wie heeft al eens de waterskibaan uitgeprobeerd?

Montferland Vakantiekrant

In de Montferland Vakantiekrant vind je toeristische tips voor onze eigen gemeente en de naaste omgeving. Wat je zeker niet mag overslaan is winkeldorp Didam. Kom hier Gastvrij winkelen.

Mensen uit de hele regio en zelfs daarbuiten weten het Montferlandse dorp Didam te vinden om hun favoriete winkels te bezoeken. Bijvoorbeeld om de dagelijkse boodschappen te doen, want de
plaatselijke slagers, bakkers, delicatessenwinkels, groente- en kaasboer staan bekend om hun ambachtelijke kwaliteit. Elke winkel heeft eigen specialiteiten en het assortiment is ruim en verrassend.
De winkeliers en hun medewerkers nemen de tijd om advies te geven, vragen te beantwoorden en tips te delen. In de Didamse winkels is ook nog tijd voor een praatje.


Didam heeft naast winkels van bekende ketens tal van speciaalzaken. Winkels met biologische producten voor mensen en voor dieren, schoenen voor elke voet, een schoenmaker en een mammacare-specialist. Er zijn modewinkels voor elke portemonnee. Zowel budgetwinkels als winkels die exclusieve merken verkopen, voor kinderen, dames en heren. Sieraden, lederwaren en modieuze brillen maken je outfit compleet. In Didam vind je kappers en beautysalons, waar je letterlijk in goede handen bent. Kom rondsnuffelen in de winkels die boeken, woonaccessoires en cadeauartikelen verkopen of laat je deskundig adviseren over een duurdere aanschaf, zoals een fiets, witgoed of audiovisuele media.

Voor je natje en droogje kun je van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat terecht bij een van de gastvrije horecazaken. Kwaliteit, een flinke portie, een gezellige sfeer en vriendelijke bediening zijn vanzelfsprekend.


Didam is makkelijk bereikbaar met fiets, trein en auto. Je kunt hier nog gratis en voor de deur van de winkels parkeren. Onze ondernemers zorgen ervoor dat je je thuis voelt in Gastvrij Didam! Je krijgt hier ouderwetse service van moderne winkeliers.

Register

You don't have permission to register