Gastvrij Didam

Op de schoorsteenmantel of meteen opeten?

Het herfst- en winterseizoen is bij IJs & More weer begonnen. IJs heeft plaatsgemaakt voor More, ofwel chocolade. Hoewel, voor de vaste klanten hebben Brenda en Ronald nog een voorraadje favoriete smaken achter de hand.

Elke keer weet chocolatier Ronald de klanten weer te verrassen. Weet je nog dat de etalage vol stond met superleuke kersthuisjes? Je kunt het filmpje ervan nog bekijken. De gereedschapskistjes die Ronald voor vaderdag bedacht, zijn nu ook leuk als sinterklaassurprise. Ronald maakte hiervoor siliconen mallen van zijn eigen gereedschap. Het chocolade gereedschap is dus uniek en nergens anders te koop.

Dit jaar maakt IJs & More voor de kerstdagen een lekkernij die je met veel plezier eerst als decoratie in je kamer zet. Dat wil zeggen, als je de pure smaken van de ambachtelijk verwerkte chocolade tenminste kunt weerstaan.

Arrenslee en kerstengeltje

Ere wie ere toekomt. Medewerkster Quinty zag de arrenslee en het kerstengeltje op internet en maakte Brenda en Ronald erop attent. Vorig jaar maakte Ronald voor de arrenslee al één set vormpjes. De arrenslee wordt gemaakt met tien verschillende vormpjes, de losse onderdelen worden daarna aan elkaar ‘gelast’ met chocolade. Het was nog even hard werken toen een bedrijf er twintig van bestelde. Dit jaar moet het dé kersttopper worden. Inmiddels beschikt IJs & More over meerdere vormpjes en kunnen speciale aanvragen van particulieren en bedrijven verwerkt worden.

De arrenslee is standaard gemaakt van verschillende chocoladesmaken, puur, melk en wit. Op aanvraag kan de samenstelling worden aangepast aan de persoonlijke smaak. Leuk als kerstcadeautje of natuurlijk om zelf op te eten. De arrenslee kan voorzien worden van een korte persoonlijke tekst of een logo. Dan is het een leuk cadeau voor het personeel of voor klanten van een bedrijf. Brenda vertelt: “We kunnen er zelfs nog een rendier voor maken en de slee vullen we graag op met kerstbonbons!”

Het kerstengeltje is dit jaar nieuw. Net als de arrenslee standaard gemaakt van verschillende chocoladesmaken en voorzien van kleuraccenten. Ook het engeltje kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren.

Win een arrenslee

Wat zou jij doen? Laat je de arrenslee tot kerst op de schoorsteenmantel staan of kun je je niet beheersen en eet je ‘m meteen op? Ga naar onze Facebookpagina en doe mee met de win een arrenslee. Raad het gewicht van de arrenslee. Geef je antwoord voor 5 december. Op 6 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Register

You don't have permission to register