Gastvrij Didam

Maak elke dag kans op een restaurantbon

Gastvrij Didam zal van 13 tot en met 31 december elke dag vier restaurantbonnen van € 25,- verloten. Heeft u een aankoop gedaan in bij een van de winkels in Didam? Schrijf dan uw naam en telefoonnummer achterop de kassabon en deponeer deze in de knalrode brievenbus die bij Jan&Jan staat. Elke dag trekken we uit alle kassabonnen die zijn ingeleverd vier winnaars. Deze winnaars krijgen een cadeaubon van De Eetkamer, Gasterij de Harmonie, Jan&Jan of Restaurant Gunes.

Met deze actie wil Gastvrij Didam deze horecaondernemers financieel en moreel een steuntje in de rug geven. De horeca is een sector die door de coronamaatregelen zwaar getroffen is. Steunt u deze ondernemers ook? Ga dan lekker lunchen, vroeg dineren, haal een maaltijd af of laat deze bezorgen.

Bij De Eetkamer kunt u van woensdag tot en met zondag gerechten afhalen van 16.30 tot 19.30 uur of tussen 15.00 en 17.00 uur genieten van een ‘early diner’ in het café. Bij Gasterij De Harmonie kunt u vanaf 15.30 tot 17.00 uur terecht om te eten. U kunt ook afhalen of laten bezorgen. Kijk op gasterijdeharmonie.nl voor de openingstijden. Jan&Jan is open van 9.00 tot 17.00 uur voor ontbijt, lunch of vroeg diner. Restaurant Gunes is van dinsdag tot en met zondag open voor afhalen van bezorgen, van 15.00 tot 21.00 uur. Natuurlijk kunt u de bon ook bewaren tot de maatregelen versoepeld zijn en u weer lekker en gezellig ’s avonds uit eten kunt gaan.

Register

You don't have permission to register