Gastvrij Didam

Win een restaurantbon van € 25,-

Maak elke week kans op een restaurantbon

Gastvrij Didam zal van 5 september tot en met 2 oktober elke week tien restaurantbonnen van € 25,- verloten. Heeft u een aankoop gedaan in bij een van de winkels in Didam? Schrijf dan uw naam en telefoonnummer achterop de kassabon en deponeer deze in de knalrode brievenbus die bij IJs&More in de Hoofdstraat staat. Elke week worden  uit alle kassabonnen die zijn ingeleverd tien winnaars getrokken. De winnaars worden gebeld en krijgen een cadeaubon van De Eetkamer, Gasterij de Harmonie, Jan&Jan of Restaurant Gunes.

De actie werd voor het eerst gehouden aan het eind van de coronaperiode, om de horecaondernemers in Didam te laten merken dat ze gesteund worden. Het werd een groot succes. De mensen die in Didam winkelen, waren blij met de actie. Daarom wordt die nu herhaald.

Jan&Jan

Midden in het bruisende centrum van Didam is Jan&Jan dagelijks geopend vanaf 9:00 uur voor ontbijt of een lekkere kop koffie met gebak. Vanaf 11:00 uur kun je er  je favoriete lunch bestellen op het terras, in het restaurant of in Jans’ Grote Huiskamer. Daarnaast kun je vanaf 17:00 uur terecht voor een heerlijk diner. ‘s Avonds is het ook gezellig om een borrel te drinken met een borrelplank!

Gasterij De Harmonie 

De gastvrije familie Kaplan heet je graag welkom in het restaurant, maar afhalen of laten bezorgen van een lekkere maaltijd is ook mogelijk. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er speciale aanbiedingen. Een lekkere pizza, shoarmaschotel of kapsalon op traditionele wijze bereid. Voor de liefhebber zijn er ook schnitzelschotels en pasta’s te bestellen.

De Eetkamer

Kok Remco zwaait de scepter bij De Eetkamer. Het altijd gezellige restaurant bij Café Uniek, waar je ongedwongen op het terras of binnen een lekkere maaltijd eet. De altijd gastvrije Jan en Bernadette en hun medewerkers zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Er is een vast menu en wekelijks zijn er steeds andere extra lekkere gerechten.

Restaurant Gunes

Een gezellig en klein restaurant in hartje Didam. Sfeervol ingericht met invloeden uit de rijke Italiaanse en Turkse cultuur. Bij mooi weer eet je lekker buiten op het terras en anders binnen. Je kunt er à la carte eten, afhalen of maaltijden van de heel uitgebreide kaart laten bezorgen. De familie Kandemir staat bekend om hun enorme gastvrijheid. 

Register

You don't have permission to register