LAAT U ZICH VERRASSEN MET EEN REISJE DOOR DE KEUKEN OF KIEST U LIEVER ZELF UW GERECHTJES?

Bij Desiree en Manfred kunt u genieten van de klassieke keuken met verrassende Franse tinten, wisselende seizoensgerechten of tapas, zoveel als u wilt. Tijdens een mooie zomeravond op het terras of anders binnen. ‘t Eethuys biedt de perfecte ambiance voor een romantisch diner, een gezellig etentje met vrienden of – voor een speciale gelegenheid – met een groep tot maximaal 50 personen.

Op woensdag en donderdag kunt u voor € 25,- onbeperkt Bourgondische Tapas uut Diem eten (van vrijdag t/m dinsdag voor € 27,95). Vis, vlees en vegetarische gerechtjes. Soms traditioneel, soms net even anders.

In een ongedwongen sfeer genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn? Dan bent u van harte welkom bij ’t Eethuys Didam!

Wilt u liever thuis genieten van de heerlijke gerechten? Ook dat kan!

Van donderdag t/m zondag bezorgen wij heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Wij bezorgen tussen 16:00 – 18:00 uur. Uw gekozen tijdstip is een voorkeurstijdstip. Aangezien wij de gerechten koud reserveren en wij een bepaalde ronde rijden, kan hiervan worden afgeweken. De gerechten zijn simpel op te warmen d.m.v. onze bijgeleverde handleiding. U kunt zelf bepalen hoe laat u wilt gaan eten.

Contact informatie

Hoofdstraat 2, 6942 AT Didam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22:00
Lokale tijd 1:45pm
Sociale Profielen
Advertentie

Kom snel kijken en vooral proeven en beleef authentieke Mediterraans tapas in een warme sfeer en aandacht zoals beleving in een middag of avondje uit moet zijn.

Register

You don't have permission to register