In het hart van de Liemers , het begin van de Achterhoek en op een steenworp afstand van Zevenaar, is JK Didam gevestigd. Een pand van 245 m2 is pas compleet gemoderniseerd en ligt tegenover de Mariakerk in Didam : letterlijk en figuurlijk , Onder de Toren van de Kerk. Opgericht in 2002. The Best Place for Fashion, Jeans, Goods, Coffee and Smalltalk.

Wij  vinden dat het winkelen een beleving moet zijn. Het voelen, het passen, het ervaren..
Daarnaast verkopen wij ook online. 

 

Inmiddels is JK Didam al bijna 20 jaar een begrip in Didam en omstreken en ver daarbuiten. Wij bedienen onze klanten met fashion en lifestyle. Daarnaast kun je bij ons een heerlijk kopje koffie drinken aan onze bar.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Onze mode adviseurs staan dan ook voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Wanneer klanten met een glimlach de winkel uitlopen zijn wij tevreden!  

Je vindt bij ons diverse topmerken voor dames en heren. Merken zoals: Summum Woman, Circle of Trust, Geisha voor de dames , Cast Iron en PME Legend voor de heren. Ook kun je bij ons terecht voor de tofste fashion merken als Catwalk Junkie en Rut en Circle voor de dames en voor de heren Cleancut Copenhagen, Kultivate and more.. . Naast de mooie Fashion merken kun je ook terecht voor accessoires, sieraden en schoenen van o.a. de merken Secrid, Pig & Hen en Rehab Footwear. 

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, acties en evenementen? 
volg ons op facebook (JK Authentic Basic Stores | Facebook ) en Instagram (JK Didam (@jkdidam) • Instagram-foto’s en -video’s )

Contact informatie

Onder de Toren 4-6, 6942 AM Didam, Nederland

Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Lokale tijd 1:30pm
Sociale Profielen

Register

You don't have permission to register