EEN GEZONDE HUID GEEFT JOU ZELFVERTROUWEN

Een mooie huid laat jou stralen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jij bent uniek, zo ook jouw huid. Het creëren van een fijne plek, waar jij en jouw huid écht gezien worden. Dat is waar mijn droom begon!

Wij nemen jou mee in een wereld van huidverbetering en ontspanning, de basis van onze prachtige merken. Natuurlijke producten mét krachtige ingrediënten en doeltreffend resultaat.

Niet alleen de conditie van jouw huid, maar ook jouw gezondheid, leefstijl en mindset zullen veranderen. Een gezonde huid komt immers grotendeels van binnenuit. 

De combinatie van behandelingen in onze salon, producten voor thuisgebruik én het aanpassen van jouw lifestyle versterken het resultaat. Wij kunnen niet toveren, maar zullen jou ondersteunen in de zoektocht naar een gezonde en stralende uit. Samen kunnen we meer dan alleen.

Bij Flow Skincare bieden wij geen standaard behandelingen aan, maar altijd afgestemd op jouw (huid)wensen. Het creëren van een unieke beleving, waar jij even tijd kunt maken voor jezelf en jouw huid is ons doel.

Nieuwsgierig? Plan een GRATIS intake en maak kennis met jouw huidspecialisten.

Liefs, Kim

Contact informatie

Lockhorststraat 4c, 6942 AC Didam, Nederland

Sociale Profielen

Register

You don't have permission to register