Voor ‘t Brillehuus is een goede oogmeting meer dan alleen het controleren van uw gezichtsscherpte en sterkte

Als u zuinig bent op uw ogen, kunt u ze maar beter af en toe goed laten nakijken. Bij ‘t Brillehuus werken gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten, die niet alleen bekijken welke sterkte uw brillenglazen of lenzen moeten hebben, maar ook controleren of uw ogen gezond zijn. Bij afwijkingen onderzoekt onze optometrist de gezondheid van uw ogen.

En is zo’n opticien nou duur? Nee hoor, want bij ‘t Brillehuus koopt u al een complete enkelvoudige bril vanaf € 149,- en een multifocale bril vanaf € 249,-! Ook is ‘t Brillehuus op de hoogte van de laatste trends en koopt u er exclusieve merken als Tom Ford, LIU-JO, Lindberg, en Ray-Ban. Anja, André en Willem helpen u altijd met veel plezier.

Brillen:
Brillen hebben we in alle soorten en maten. Rond, recht, groot, klein, opvallend of juist niet, voor ieder wat wils. Bij ‘t Brillehuus heeft u keuze uit zowel de bekende modemerken als de echte designer merken. Daarnaast hebben we  ook nog eens een uitgebreide collectie monturen die maar 50,- per stuk kosten. Kortom, de grootste collectie brillen van de Liemers!

Een bril is iets heel persoonlijks, waar u zich 100% tevreden mee moet voelen. Laat u zich vrijblijvend adviseren uit de meer dan 2000 monturen van alle bekende merken. De oogmeting en de glaskeuze zijn bepalend voor het kijkplezier. t Brillehuus beschikt over hoogwaardige glasproducten en de modernste optometrieafdeling.

We helpen u graag met het kiezen van een montuur. Daarbij gaan we bovenal uit van uw wensen. We adviseren u graag als het bijvoorbeeld gaat om welk montuur het beste past bij uw gezicht of uw brilsterkte.

Contactlenzen:
Contactlenzen zijn er in allerlei soorten en maten. Misschien kent u de traditionele harde of zachte contactlenzen wel. Daarnaast zijn er ook daglenzen, multifocale lenzen en meer specialistische lenzen zoals nachtlenzen en medische lenzen.

In Didam hebben wij een uitgebreide contactlenspraktijk. In beide winkels meten we alle soorten lenzen aan. U wordt geholpen door gediplomeerde contactlensspecialisten. Zij hebben veel ervaring met het aanpassen van lenzen en gebruiken deze ervaring om van iedere aanpassing een succes te maken. Ze willen hun kennis altijd up to date houden en volgen daarom regelmatig nascholing.

Contact informatie

Wilhelminastraat 36, 6942 BM Didam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Lokale tijd 5:20am
Sociale Profielen

Register

You don't have permission to register