Bij Berna-Moda kunt u dameskleding kopen en kleding laten vermaken of herstellen

U kunt bij Berna terecht met alles wat met naald en draad gemaakt kan worden. De coupeuses kunnen ook goed overweg met verschillende ‘moeilijke’ materialen zoals leer, bont en suède. Voor het vermaken van gordijnen of vitrage draaien ze de hand niet om. Dat komt door liefde en passie voor het vak en de grote wens dat de klant tevreden naar huis gaat.

De dameskleding die in de winkel wordt verkocht, zoekt Berna samen met haar modebewuste dochter Lizette uit. Dat zorgt ervoor dat de winkel volhangt met een mooie combinatie tussen trendy en tijdloos. Met tassen, sjaals en sieraden maakt u uw outfit helemaal compleet.

Kledingreparaties:
Past uw kleding niet meer goed of zit er een scheur in? Gooi het niet gelijk weg. Er is meer mogelijk dan u denkt. Meestal kan uw kledingstuk mooi hersteld worden of zorgt een (kleine) aanpassing ervoor dat uw kleding weer goed draagbaar wordt. U mag altijd bij ons binnen komen voor een vrijblijvend advies. We helpen u graag en denken met u mee voor het vinden naar een oplossing. Gemiddeld is het werk binnen een week klaar. Heeft u het sneller nodig dan kan dit meestal in overleg.

Prijzen:
Aangezien elke opdracht uniek is, kunnen we geen prijzen op de site zetten. We stellen vooraf een prijs met u vast. De prijs is inclusief materialen en loonkosten. Nadat de prijs is vastgesteld, bent u vrij om het artikel te laten verstellen of niet. Wij spelden graag de kleding zelf voor u af. Mocht u dit toch liever zelf doen, is dit op eigen risico. We zouden het erg fijn vinden als u vooraf de reparatie betaalt. Het komt namelijk helaas regelmatig voor dat kleding niet wordt opgehaald.

Zorgservice:
Bent u zelf niet in staat om naar de winkel te komen? Bijvoorbeeld omdat u moeilijk ter been bent, dan kunt u contact met ons opnemen. We kunnen een afspraak met u maken om thuis langs te komen om de kleding voor u af te spelden

Mode:
We verkopen in de winkel dameskleding. Als u op zoek bent naar iets nieuws, loop dan geregeld bij ons binnen. We hebben namelijk meerdere keren per seizoen een nieuwe collectie in de winkel hangen.

Stomerij:
Bij ons kunt u terecht met uw spullen die gestoomd moeten worden. Wij zijn een depot en stomen dus niet zelf. Om die reden zijn we ook niet aansprakelijk voor eventuele fouten die door de stomerij worden gemaakt. Onze haal- en brengdagen zijn woensdag en vrijdag.

 

Contact informatie

Kerkstraat 28, 6941 AH Didam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 16:00
Lokale tijd 2:18pm
Sociale Profielen
Advertentie

Past uw kleding niet meer goed of zit er een scheur in? Gooi het niet gelijk weg. Er is meer mogelijk dan u denkt

Register

You don't have permission to register